| Ce va placut la personaje alese??? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ochii reci a lui Gaara Hokage
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 29 Sat : Satul ascuns in nisip Data de inscriere : 06/02/2008
| Subiect: Ce va placut la personaje alese??? Mier Feb 06, 2008 7:34 pm | |
| Aici o sa faceti o mica compunere care sa cuprinda minim 3 randuri,vreau sa ziceti ce v-a placut la personaje(fata si baiatul),ne povestiti ce v-a atras la ei,lasati imaginatia sa va inconjuare. | |
|
| |
..::T~r~i~l~u~l~i~l~u::.. Anbu
Numarul mesajelor : 236 Sat : Satul ascuns in sunet Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Sam Feb 09, 2008 2:03 am | |
| | |
|
| |
Sakura Haruno Hokage
Numarul mesajelor : 381 Varsta : 29 Sat : Satul ascuns in frunze Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Sam Feb 09, 2008 12:40 pm | |
| in fine 50 de pct ptr satul tau OFF TOPIC:Nu cred k s-ar potrivi ei doi mai ales k sunt din sate diferite, dar nu asta conteaza si faptul k naruto q hinata se potrivesc mai moolt, adik nush cum sa zik hinata il considera pe naruto dolul sau.Si gaara la sfarsitul episoadelor q naruto isi da seama k tot ce a facut a fost rau si nu cred k se potrivesc deoarece nu l-am vazut pe gaara razand poate doar atunci cand omora pe cineva, dci nu prea cred k se potrivesc dar fiecare cu parerea lui | |
|
| |
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 29 Sat : Satul ascuns in nisip Data de inscriere : 06/02/2008
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Lun Feb 11, 2008 11:57 am | |
| Ce mi-a placut mie la Gaara si la Hinata??....pey sa incepem Gaara m-a impresionat ca putea sa controleze nispul acum nu va ganditi ca m-a gandit la puterea lui...mi se pare un baiat tacut..linisitit..singur....calm...chiar dak ochii lui reci ca o furtuna vrea sa ucida,eu cred ca are si o inima calda si ca nu vrea sa ucida insa este fortat de demonul din el,oricum nu-mi schimb parerea...acu Hinata....imi place de ea este o fata prietenoasa.frumoasa....foarte timida cand vb cu naruto...mi se pare OK...imi place ca are Byagugan si ca poate vedea prin persoana. Cel mai mult imi place personajele din Naruto shippuuden cand cresc si devin mai frumoase,mai mari . deci cum este,eu am zis tot ce mia- placut la ei ,mi-am exprimat parerile care veneau din suflet,cat iau??? | |
|
| |
Sakura Haruno Hokage
Numarul mesajelor : 381 Varsta : 29 Sat : Satul ascuns in frunze Data de inscriere : 02/02/2008
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Lun Feb 11, 2008 12:10 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Lun Feb 11, 2008 12:10 pm | |
| merci si vreau sa te uiti si la fic,ca am pus | |
|
| |
hinata_love_GAARA Anbu
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Sat : sat ascuns in nisip Data de inscriere : 08/03/2008
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Sam Mar 15, 2008 2:56 pm | |
| gaara&hinata.... gaara este o fire calma shi blanda...desi hinata este la fel ei doi sunt foarte diferiti...si la sat si la puteri... hinata&gaara ar fi un cuplu perfect...ei s`ar potrivi foarte bine.... nu cum zic asta...Naruto&Hinata...ei doi nu s`ar potrivi... Naruto are o fire mai de copil...Hinata este o fire mai timida.... Sper ca va placut | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Sam Mar 15, 2008 9:50 pm | |
| | |
|
| |
aka_tori Student la academie
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 29 Sat : frunza Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Ce va placut la personaje alese??? Joi Iul 17, 2008 8:14 pm | |
| | |
|
| |
aka_tori Student la academie
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 29 Sat : frunza Data de inscriere : 17/07/2008